Sådan giver du din hud en smuk glød

Der kan være flere grunde til, at din hud føles kedelig og livløs. Her får du de bedste tip til en sund og smuk hud, der vil stråle indefra og ud.

Og det er faktisk lettere, end du tror.

Årsagen til den gråtonetone er, at din hud er stoppet med at producere olie. Det er oliemolekylerne, der får huden til at lyse. Disse molekyler trænger ind i dermis, i dermis, hvor de frigiver aktive stoffer.

Når din hud mangler fugt og fedt, er resultatet tør og livløs hud, pigmentering og måske endda mørke rande under øjnene.

Hvis du oplever dette, er din hud sandsynligvis blevet forsømt alt for længe, ​​men du kan løse det ret let.

Start med et glas frisk, koldt vand.

Undgå væsketab

Hvis du drikker for lidt vand, vil du hurtigt bemærke det på huden. Huden indeholder meget vand og fungerer som en barriere mod væsketab. Du slipper ikke direkte af synlige rynker, når du drikker vand, men hvis huden først er blevet dehydreret, ser den mere slap, kedelig og tyndere ud.

Pas på ikke at lade din hud blive dehydreret. Drik mindst 1,5 liter vand hver dag. Dette giver din krop den nødvendige væskebalance og påvirker, hvordan din hud ser ud.

Men lige så vigtigt er hvad du spiser for at passe på din hud.

Mad, der giver glød

Du kan faktisk spise dig til bedre hud og mere glød. Og ellers vil din hud snart rapportere, hvis du falder for usunde kostvaner. Så hvilke fødevarer skal du vælge, når målet er at give din hud en masse glød og elasticitet?

Et tip er at spise en masse fuldkorn. Derefter kan du spise zink, hvilket er vigtigt for at opretholde en normal og sund hud.

Andre gode kilder til smuk hud er:

  • Gulerod, abrikos og andre gule eller orange frugter eller grøntsager
  • Blåbær
  • Tomat
  • Spinat og andre grønne bladgrøntsager
  • Bønner, ærter og linser
  • Fisk – særligt laks
  • Nødder

Glem ikke hudens allerbedste ven, nemlig C-vitamin. Det er alfa og omega for kroppen at få C-vitamin til at producere kollagen, hvilket igen er vigtigt for hudens funktion.

mat som gir huden glød
Frugt og grøntsager giver en masse glød

Limet på huden

Kollagen fungerer som lim i huden. Det er kollagen, der gør huden stram og fin. Faktisk kommer ordet fra “kólla”, hvilket betyder lim.

Huden består af så meget som 75% kollagen, og dette protein sikrer, at din hud har elasticitet og forhindrer rynker.

Fra 25 år producerer din krop mindre og mindre kollagen og af dårligere kvalitet.

Dette resulterer i mindre fast og smidig hud. Men du kan faktisk øge din kollagenopbevaring, og C-vitamin er det vigtigste, du kan spise for at gøre netop det.

C-vitamin til normal kollagendannelse

Fødevarer, der indeholder C-vitamin, er især gule og røde peberfrugter. Hvis du spiser peberfrugter, får du fire gange mere C i dig end fra en appelsin!

C-vitamin omorganiserer hudoverfladens struktur, så den ser glat og blød ud. Dette betyder, at sunde celler dannes hurtigere, huden bliver mindre tør, og cirkulationen øges, og resultatet er en friskere glød.

Hvis du ikke får nok af dette supervitamin, bør du overveje at få C-vitamin via et sikkert kosttilskud.

Vitamin B2: Det glødende vitamin!

Glem ikke vitamin B2, også kendt som riboflavin, da dette spiller en yderst vigtig rolle i opretholdelsen af ​​sund hud.

Riboflavin er også vigtigt, hvis dit problem er uren hud. Brug af dette vitamin hjælper huden med at udskille talg, og dette forhindrer bumser og urenheder.

Mangel på riboflavin kan forårsage tør og revnet hud og læber.

Du bør spise mere af:

  • Champignon
  • Mandler
  • Spinat

Spring ikke hudpleje over

Sørg for at indarbejde gode hudplejevaner:

Rens, peel og giv din hud masser af fugt!

For eksempel er det vigtigt at rense huden hver aften inden du går i seng for at fjerne makeup, solcreme, forurening og talg på huden.

Vigtigst af alt er, at du ikke går i seng uden at fjerne makeupen om morgenen. Gammel makeup trænger ind i huden, tilstopper porer, forårsager pletter og kan gøre huden grå.

Både mænd og kvinder bør rense ansigtet, da det er ansigtet, der er mest udsat for talg, fedt og forurening.

Tip: Vælg en rensemælk, rensegel eller et renseskum, der er tilpasset din hudtype og hudtilstand.

En god peeling eksfolierer huden og fjerner døde hudceller.

Glød indefra og ud – unikt kosttilskud

GreatSkin indeholder hele 1000 mg kollagen, foruden C-vitamin som bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for hudens normale funktion. Tilskuddet indeholder desuden 10 mg hyaluronsyre, som har den vigtige opgave at binde vand til kollagen og give huden masser af fugt. De to skønhedsvitaminer biotin (B7) og riboflavin (B3) hjælper med at opretholde normal hud.

Giv kun din krop sunde og naturlige næringsstoffer, og prøv GreatSkin i dag!

Prøv 

GREAT

SKIN 

i 60 dage

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.