Om Os

Derfor udviklede vi GreatSkin

Kollagen er vigtige byggesten i hud, knogler, muskler, sener og ledbånd og formlen for en sund og smidig hud. Fra en alder af 25 begynder produktionen af ​​dette vigtige protein dog at mindske, og din hud får gradvist et ældre udseende.

Derfor er markedet for kollagencremer også stort.

Desværre kan du ikke forny huden ved at påføre kollagen udefra. Kollagenmolekyler er for store til at blive absorberet i huden. Så det er faktisk sandt, at skønhed kommer indefra.

Vi udfordrede vores ernæringseksperter til at skabe et effektivt hudprodukt i form af et kosttilskud ekstra rig på kollagen. GreatSkin er resultatet: Hele 1000 mg kollagen pr. kapsel kombineret med C-vitamin, som er vigtigt for normal kollagendannelse, hyaluronisk syre, der binder vand til kollagen og giver huden fugt samt biotin og riboflavin, der er særligt vigtige for at opretholde normal hud.

Denne unikke kombination gør GreatSkin til et af Nordens hurtigst voksende kollagenprodukter, der bruges dagligt af tusindvis af kvinder (og nogle mænd).

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, helse og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  1. Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige råvarer med egenskaber der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  2. Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav og på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  3. Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille nyt.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Best i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du foretage ændringer i dit abonnement?

du kan nemt foretage ændringer i abonnementer og se fakturaer på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Spekulerer du på noget andet? Spørgsmål om produkter? Ris og ros?

Send besked på Facebook

Telefon & Email

Telefon: 
89 87 88 12 (man–fre 10–16)
Email: 
kundeservice@vitamail.dk