Hyaluronsyre: Nøglen til hydreret hud

Hyaluronsyre er en fugtgivende ingrediens, der holder din hud fast og hydreret. Se på molekylet som selve nøglen til en hud med masser af fugt. Og hyaluronsyre er faktisk noget, din krop naturligt producerer helt af sig selv!

Lad ikke ordet “syre” narre dig. Det er ret magisk:

Dette gelignende vandige molekyle har egenskaber, der gør det muligt at binde op til 1000 gange vægten af ​​vand i hudcellerne. For at bevare fugt bør du derfor give din hud mængder hyaluronsyre ud over dine andre skønhedsrutiner.

Læs også: Alt det du lurer på om kollagen

Hyaluronsyre smører huden 

Hyaluronsyre forekommer naturligt i hud, øjne og led. Dens primære funktion er at binde vand i cellerne, holde øjnene fugtige og leddene smurt.

Faktisk bruges hyaluronsyre ikke kun i kommerciel skønhedsindustri, men også medicinsk i øjendråber og injektioner.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at hyaluronsyre hjælper med at forbedre hudens fugtighed og kollagenproduktion, bekæmpe frie radikaler og opretholde hudens elasticitet.

Men hvis vores krop allerede producerer hyaluronsyre, hvorfor tilføje mere af det?

Vigtigt når vi bliver ældre

Nå, den gennemsnitlige menneskelige krop indeholder ca. 15 mg hyaluronsyre. Men en tredjedel af dette forsvinder og syntetiserer i løbet af dagen. Mens en ung hud kan rumme meget vand, tømmes store dele af hyaluronsyreforretningen dog i huden, når vi bliver ældre.

Det gør huden tør, rynket og tyndere.

Mennesker mellem 19 og 47 år har i gennemsnit dobbelt så meget hyaluronsyre i huden som dem i 50’erne og 60’erne. Når vi når op i 70’erne, falder mængden endnu mere, hvilket gør hyaluronsyretilskud så vigtige, hvis vi vil holde huden fugtig og blød.

Les også: Slik gir du huden vakker glød

Hvis vi vil have mere, er der derfor mange, der vælger anti-aging produkter, der indeholder hyaluronsyre.

Når du anvender dette stof på din hud, fungerer hyaluronsyre som en svamp ved at tiltrække fugt til hudoverfladen. Det giver en smidig og fast hud.

I plastikkirurgi injiceres hyaluronsyre ofte direkte i huden for at udfylde sunkne hudområder. Men du behøver ikke injektioner for at høste fordelene.

Kosttilskud, der indeholder hyaluronsyre, kan give en blødere, glattere og mere hydreret hud.

Regelmæssig brug

For at opnå det optimale resultat skal du tilsætte hyaluronsyre regelmæssigt.

Hyaluronsyre giver ikke kun huden masser af fugt, det hjælper også med at genoplive hudens ydre overfladelag, så huden ser ud og føles blødere, glattere og med mere glød. Dette er også positivt for at forhindre synligheden af ​​fine linjer og rynker.

Hvad med hyaluronsyretilskud? Kan det give synlige resultater?

Et stigende antal forskningsartikler siger ja!

Det viser sig, at oral indtagelse af hyaluronsyre har en gavnlig virkning på de nedre hudlag, hvilket igen har en effekt på den synlige overflade af huden, nemlig epidermis epidermis.

Mængder på 120-150 mg pr. Dag har vist sig at øge hudens fugtighed, hjælpe med at transportere næringsstoffer i huden, forbedre elasticiteten og udjævne rynker.

Beskyt din hud 

For at bevare mængden af ​​hyaluronsyre i din hud, skal du begynde at beskytte din hud så tidligt som muligt. En god solfaktor beskytter for eksempel mod UV-stråler, der kan forårsage for tidlig ældning på hudens overflade.

Ideelt set skal du begynde at passe på din hud, fra du er teenager. Anti-aging-processen i huden begynder at bremse allerede i begyndelsen af ​​20’erne, og oxidativt stress fra solen og andre kilder kan også forårsage for tidlig aldring.

  • Brug solcreme: Solens stråler kan beskadige din hud og efterlade mørke pletter, rynker og fine linjer i ansigtet. Brug solcreme fra SPF 30 og op for at beskytte din hud. 
  • Gå efter naturlige ingredienser: Hold dig væk fra skønhedsprodukter, der ikke hjælper din hud, såsom hårde kemikalier. Brug naturlige ingredienser, helst noget, der indeholder C-vitamin, da C-vitamin hjælper med at opretholde normal kollagendannelse i huden. 
  • Giv huden fugt: Brug en god fugtighedscreme både morgen og aften. Det giver din hud masser af fugt og beskytter mod irritation og dehydrering. 
  • Spis et kosttilskud som indeholder vigtige vitaminer og hyaluronsyre til din hud. 

Hyaluronsyre som tilskud 

GreatSkin indeholder 10 mg hyaluronsyre som har den vigtige opgave at binde vand til kollagen og give huden masser af fugt. 1000 mg kollagen, foruden 200 mg C-vitamin som bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for hudens normale funktion. Tilskuddet indeholder desuden de to skønhedsvitaminer biotin (B7) og riboflavin (B3) hjælper med at opretholde normal hud.

Prøv 

GREAT

SKIN 

i 60 dage

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.