Camilla fandt en opskrift på sundere hud

44-årige Camilla Ramstedt arbejder dagligt som kok. Det kan være et stressende job, og det hjælper ikke, hvis du også har følsom hud, der ofte skal smøres med fugtighedscreme og har brug for en masse opmærksomhed og pleje.

Camilla havde ikke kun tør hud, men den var også ekstra følsom over for berøring. Det var faktisk ubehageligt at smøre det med creme. Men heldigvis formåede hun at finde sin opskrift, der fungerer bedre for hende.

Som kok ved hun, hvor vigtigt det er at spise rigtigt for både sundhed og udseende – og for hende syntes det mere fornuftigt og logisk at passe på huden via kosten end at skulle klare sig med alle mulige cremer.

Camilla fant en oppskrift på sunnere hud
Camilla fik meget blødere hud, efter at hun startede med GreatSkin. Foto: Privat

2 år efter
Så da Camilla blev anbefalet kosttilskudet GreatSkin, blev hun meget nysgerrig og besluttede at læse mere om produktet, inden hun endelig bestilte.

I dag har hun brugt GreatSkin hver dag i over to år og bemærker en klar forskel:

Det første, jeg bemærkede, var at albuernes tørhed blev mindre, og at de føltes blødere. Det samme gjaldt mine hænder. Jeg er simpelthen stoppet med at bruge cremer på krop og ansigt nu, siger Camilla.

Ifølge hende bemærkede hun positive ændringer efter cirka tre måneders brug, og nu hævder hun også, at hendes hår føles blødere og vokser hurtigere.


Ingen flere cremer

Det er lækkert at undgå at bruge fugtighedscreme, og jeg føler, at GreatSkin hjælper mig med at tage bedre vare på både hud og hår, siger Camilla, som helt klart vil anbefale produktet til andre, der ønsker at sikre, at kosten giver huden det, den har brug for. 

Hun har gjort daglig skønhedspleje lettere og meget mindre tidskrævende. GreatSkin er den opskrift, der fungerer for hende.

Vil du også teste Camillas opskrift på sund hud? Nu kan du bestille GreatSkin til halv pris i nedenstående formular!

GreatSkin indeholder hele 1000 mg kollagen, foruden C-vitamin som bidrager til normal kollagendannelse, hvilket er vigtigt for hudens normale funktion. Tilskuddet indeholder desuden hyaluronsyre, som har den vigtige opgave at binde vand til kollagen og give huden masser af fugt. De to skønhedsvitaminer biotin (B7) og riboflavin (B3) hjælper med at opretholde normal hud.

Prøv 

GREAT

SKIN 

i 60 dage

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.