Spørgsmål og svar

For at kunne yde den bedst mulige service har vi samlet de mest almindelige spørgsmål fra vores kunder og besvaret dem her. Har du andre spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvad indeholder GreatSkin?

Indhold pr. daglig dosis (2 kapsler):

Kollagen1000 mg
Hyaluronsyre 110 mg
Vitamin C 200 mg (250*)
Riboflavin (B2)1,4 mg (100*)
Biotin (B7)50 μg (100*)
*% af anbefalet daglig dosis

Ingredienser: 

Bioaktive kollagenpeptider, inulin, L-aske (c) orbinsyre (a), fortykningsmiddel (cellulose (a)), natriumhyaluronatsalt af hyaluronsyre (a), antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, silica), riboflavin (vitamin B2), D-biotin, farvestof (calciumcarbonat).

Hvem er GreatSkin velegnet til?

GreatSkin er udviklet til kvinder og mænd fra 30 år, der ønsker at bevare ung og smidig hud. Produktet indeholder hyaluronsyre, som hjælper med at opretholde hudens fugtbalance.

Hvor ofte skal jeg tage GreatSkin?

Vi anbefaler, at du tager to kapsler hver dag i 4-6 måneder for at opnå effekt.

Kan jeg tage GreatSkin, hvis jeg er allergisk?

Hvis du er følsom over for nogle af de ingredienser, der findes i vores produkter, anbefaler vi, at du taler med en læge, inden du begynder at spise dem.

Hvornår skal jeg tage GreatSkin?

Vi anbefaler, at du starter dagen med to kapsler, men de kan også tages senere på dagen.

Hvor gammel skal jeg være for at købe GreatSkin?

Der er en aldersgrænse på 18 år for at bestille alle vores produkter.

Kan jeg købe GreatSkin i butikken?

Nej, vi sælger kun vores produkter online.. Dette er af den enkle grund, at vi ønsker, at vores kunder skal få sine varer lige hjem i postkassen til en billigere pris.

Kan jeg tage GreatSkin, hvis jeg tager medicin?

Vores produkter består udelukkende af naturlige ingredienser uden påviste bivirkninger i kroppen. Ikke desto mindre kan vi ikke garantere, at visse lægemidler ikke kan påvirkes af virkemidlerne i GreatSkin og vi anbefaler derfor alle vores kunder der tager medicin at konsultere egen læge for rådgivning i forhold til kosttilskud. Vær særlig forsigtig, hvis du tager medicin mod forhøjet blodtryk eller hjerte-kar-sygdomme.

Har GreatSkin nogen bivirkninger?

Produktet indeholder kun naturlige virkemidler, der ikke forårsager bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du konsulterer en læge, hvis du er følsom over for nogle af ingredienserne.